TISDAG

Ja , tisdag idag. Detta innebar att det var skola och teater. Teater vinner över skolan helt klart, för teatern är mke roligre.
Jag orkar verkliiigen inte blogga nu , men jag måste ju , ren rutin , jag menar jag kan ju inte hips vips bara sluta blogga på tisdagar bara för att jag vill det. Nu när det blivit som en tradition menar jag.



Men om jag inte bloggar innan nästa tisdag ( och alltså bryter min rutin , tradition ) så hörs vi då , om en vecka alltså

tjingeling


Tisdag

Såja , nyu har jag skrivit fyra tisdags inlägg och detta blir mitt sista. Ska försköka att blogga som vanligt. Ska bli lite mer normal,, lite

Just nu är jag febrig. Ska gå över tills imorgon , jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk. Det är en massa som händer just nu. MAX en dag har jag tid, sen får det vara stopp.

Idag har det varit skola och teater. Teatern ägde idag. Vi brainstormade om hur vi ska göra på filmfestivalen i mars ( april ? ), IÅR tror jag att det kommer att bli riktigt bra  !

Kul

/SANNA

Tisdag

Hejhej

Jahaja idag var det tisdag igen. Skolan har nu börjat om och det känns väl sådär... Det är kul att träffa alla men jag vet inte om något annat är så kul.
Sen idag Har jag varit på teatern och det ägde.



/ SANNA

Tisdag

Idag var jag på stan. Jag hämtade ut mina uggs från skomakarn för de hade gått sönder . Men nu är de hela och fina. Sen gick jag lite på stan. Köpte två tröjor, ett hårspray och lite annat små krafs.
Sen gick jag och hela min familj på bio. Vi såg " Göta Kanal 3 ". Jag tyckte den var bra. Sen åt vi pizza.
Nu sitter jag här och har sjukt ont i magen. Jag vet inte vad det är för fel. Jag vill ju inte bli sjuk. Inte nu.....

/SANNA

RSS 2.0