091030

Ånej , jag hade skrivit verra långa inlägget. Men jaja jag får väl skriva om dådå...


Idag så har jag varit på stan. Men Linnea. Jag skulle aktivera mitt kort. Men det gick inte bra. Banken hade för lång kö och stängde för tidigt så jag får minsann aktivera det där kortet en annan dag då.

Ikväll så har vi gäster. Familjen Olsson är här på beskök ifrån Bygdeå. De kommer att stanna tills imrgon. Ikväll så har vi mest bara ätit chips, godis , dipp och sånt . Sett på tv  och kört tävlingar.

Imorgon - halloween. Då blire bus eller godis och att sova hos Linnea med melinda och elsa. Nice


bild från umeå

/SANNA

 


HÖST

några bilder från idag



varenda bild är snodd av lutte

091029

Hejhopp

Idag så har jag varit med lutte, melinda, elsa, och marcus. Vi har tagit lite kort här och där. Finfina bilder minsann.

Nu ikväll så har jag barnvaktat vera tillsammans med lutte. Ja, det gick bra men när hon skulle sova så vuille  hon ha en massa sånger som jag skulle sjunga. Men det gick bra.

Imorgon så ska jag och lutte på stan . Ska aktivera mitt kort . Och denna gång ska jag inte tappa bort det. Det blir bra. Det ska jag inte göra. Bra.



äntligen , imrgon kommer du hem

/Snana


091027

Tjena

Igår och idag har jag varit med marrcus och lutte. Igår så var vi föst på stan och sedan for vi hem till mej och färgade marcus hår blont. Och idag så var jag ju med de igen. Först gick vi en promenad med luttes hund och sen så fikade vi typ . Sen klippte vi marcus hår. Det var lite nervöst ju eftersom att varken jag och lutte hade klippt någon förr. Eller bara lite , typ toppat . Men resultatet vart iallafall bra. Det vart rätt jämt och så. Så vi är ändå nöjda. Marcus med :)

Ikväll så har jag varit och simmat med mamma. Jag simmade 36 längder så jag är ändå rätt nöjd. Nu ska jag bara göra lite mackor och kanske lite varmchoklad sen så ska jag se på film .



hahahah , bild från klippan igår

OUTFIT

VERAS


hahah

SANNAS



tights- ginatricot
skjorta - 2hand
halsduk - h&m

det är lite tråkigt ,, jag kan bara ta kort med webcameran nu . För jag har pajat de kameror som var hela..






SNÖ :(

Tjena

Yesyes, nu är det änligen lov ! Det känns jättebra;)

Så , men iallafall imrose vaknade jag av en tråkig nyhet. Det var snö. taken är vita och träden med. Vägen är svart , för bilarna har kört där, men gräsmattan är vit. Ånej, jag vill inte ha snö. På julafton är det okej. Och en vecka fram till nyårs. Men sen , nej å nej då kan den bara försvinna.
När jag blir stor så ska jag flytta till ett varmare place. Alltså lite snö är väl okej. Men inte så länge som det är här i sverige. Och absolut inte så mke som det var ett tag i vintras..

Men igår låg det en kul sak i brevlådan när jag och lutte kom hem. Yes, skolkatalogen!
Kul kul

Idag så har jag och mama och vera varit på stan. Vi skulle kolla på Allmosan , en 2hand affär. Sen så gick vi på stan också ;)

/S


snart ärt det lov

Hej.
Jag är väldigt trött. Jag vet inte vaför , men detbara är så. Fast än jag hade sovmorgon imrose och gick och la mig tidigt igårkväll så är jag ändå trött. Aja,,

Idag på skolan så började vi iallafall 09.30 . Vi var först på ungdomsmottagningen och sen hade vi lunch. Efter det såg vi en film, flugornas herre. Den var konstig och lite sorglig och faktiskt lite hemsk tycker jag.
Efter det skulle vi skriva lite i skrivboken om filmen och sen så slutade vi. Krng 15.00.

google


Imrogon är det ÄNLIGEN frededag . Vi sluat kl 12.00 och sen tror jag att jag far lite på stan. Jajustja, sen när vi sluat så har vi ju lov :) najjs


Jag pratar med josefin på msn nu. Hon befinner sig på Cypern den lyckosten!

/SWE


MAGIC

Jag hade ganska lite att göra så jag ritade lite med veras tuschpennor.


Jag ritade en blomma


Och sen när jag målade med den vita pennan på hela blomman så bytte den färg :



haha, okej .... men jag tyckte det var lite kul... ;)




SPIROMETRI

Jaop dagen idag har varit bra. Jag sov till 8.00 . 09.15 for jag och mamsen till vårdcentralen och kolalde min astma ( sprirometri som det så fint heter ). Det såg sådär ut..
Jaja, sen vid elva var vi klara så då åt jag och mamma. Sen for jag till skolan. Polisen var där och hade föreläsning och så var det en präst som inte jobbade som präst nu utan med missbrukare som pratade. Och så såg vi på film

Ikväll på klippan så är det Homokväll. Det ska komma en kille som är bi och en kille som är bög dit och prata.






jeanstights- ngnstan i gbg , kollade inte vilken affär det va..
tröja-gina
linne- hm
sjal- hm

svejs

/Sanna Westerberg

20/10

Vi har ju temavecka i veckan på skolan. Alltså , vi har inga valnliga lektioner utan gör andra saker. T.ex igår hade vi språkdag.
Ja, imrose fick vi först frukost på skolan och sen hade vi Arbetspass, eller svinpass som lärarna kallade det.Sen lunch och efterdet har vi ägnat hela eftermiddagen till att dansa foxtrott med hela röda laget.

Efter skolan för jag till stan . Sen hem, träffade mich på bussen :)

Ikväll är det teater . Yes, änligen!



Jajustja , jag har ju sett fame nu ;) Den var superduper bra. Bättre än den förra filmen heltklart! Men serien är fortfarande bäst!

/SANNA


17/10

Ånej. Jag fick reda på den tråkiga nyheten att det här med att oskrokarna är jordnötsfria är bara tillfälligt. Att snart så kommer allt vara som det var innan. Alltså så kommer de att innehålla spår av jordnötter. Ånej, jag som gillar ostkrokar. Även fast det bara står att de kan innehålla spår av jordnötter så vågar jag inte testa. För jag är ju så jätteallergisk mot jordnötter... jaja. Jag får väl leva med det då..

Idag så har jag verkligen inte gjort någonting förutom ätiti och städat. Men ikväll så blir det äntligen att se FAME. Som jag har längtat. Jippie.


Nu längtar jag till julen , men inte efter snön. Eller på julafton kan det få vara snö men inte annars. Jo, okej när man ska åka slalom så är det ju också bra. Så då kan det också får vara snö. Men inte annarsl.

/S


FREDAG

Yes,yes,yes änligen fredag. Det känns vekligen jätebra att det är fredag. Och att det inte behövs göras några läxor nu , på lääänge. Det har verkligen varit mke läxor och sådant för mig i veckan. Så nu känns det bra att det är över.

Idag på skolan så hade vi först svenska. Sen hade jag och Elsa sång. Vi fick veta att vi ska om vi vill få vara med och sjunga någonting i anderstorpsaulan.
Sen hade vi matte. Sen NO. Då fick jag veta resultatet på NO provet jag gjorde i osndags. Jag fick 51,5 av 54 eller 55 . Vet inte riktigt. Men jag fick iiallafall MVG på det så jag är verkligen jättenöjd!
Sen lunch. Det var god lunch idag. Kyckling nuggets.
Efter det hade vi estet. Jag har inte så mke att säga om den för vi gjorde typ ingenting.

Imorgon ska jag , Elsa, Melinda och linnet fara och se Fame. ÄNTLIGEN. Jag hoppas verkligen att den är lika bra som jag tror.

Annars i helgen händer det inte så mke. Vi ska till Mormor och Morfar och äta middag. Min familj och mina kusiners familj. Gott. Sen på söndag blir det väl säkert klippan. Eller det blir klippan på söndag. För det är ju 7 - kamp och man kan vinna 3 st Ben&Jerrys. Vi ska vinna.

Ja, men nu ska jag gå och se på film och äta ostkrokar.


En gammal bild på linnet.

/SWE


Okej




Nu vill ingen vara med mig

- men jag har fått medicin så jag är snart frisk igen

Den gamla eller den nya ..?

Nu är det ju snart Fame prämiär. Eller rättaresagt på fredag.
Men vilken av fame låtarna är bättre tycker du ?
Den ny a eller den gamla ?


DEN NYA


DEN GAMLA

som ni märker så är texten samma och melodin väldigt lika. Men låtarna är ändå väldigt olika.

Om jag ska bestämma vilken som är bättre så är det väldigt svårt... hmm ..
nä... det där måsta jag tänka på ett tag. I och med att de är så olika så blir det svårt..


3/10 SATURDAY

Hello

Idag har varit verra slappdagen. Jag har i princip inte gjort något. Eller jo , jag har läst. Jag håller på att läsa den 3:dje twilight boken. Och idag har jag läst 150 sidor eller nått. Annars har jag bara städat lite och så.

Idag har jag också fått en ny tremening - på mammas sida . Det är nämligen min mammas kusin som fått en liten Alva. Grattis Grattis.

Imorgon har jag ingenting inplanerat förutom klippan såklart :D

Men nu ska jag gå och säga hej till mammsen som nyss kom hem från ikea.

 

Hejdå

 

/S


2/10

Ha, okej. Sorry för att jag inte bloggat på jääätteelänge... ska jag vara ärlig så hade jag nästan förträngt att jag hade en blogg. Men jag kom ihåg det och så...
Just nu är jag jääättetröött av någon anledning. Så det blie väl en rätt tidigkväll ikväll. Synd.. för jag gillar inte att vara trött... Och jag som ville se på en film .. men det går ju aldrig om jag ändå somnar när jag ser den...

Idag hade vi Svenskaprov. Det gick rättbra tror jag. Hoppas jag :P
Sen så har jag och elsa haft sång , vi sjunger evrytime med britney spears. Och så hade vi matte, no och estet. Sen slutade vi.
Tog bussen hem. Linnea följde med mig hem och sen åt hon här. Sen for hon hem. Och ikväll så har jag sett på tv , sett på film och käkat chips + dipp . Mummms

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska dkriva,. Skriver nog imrgon , då kommer jag på något smart att skriva.





bara 1 vecka kvar nu , peppar peppar
visst verkar den bra ?

/S

RSS 2.0