Paus

Jag ska ta en bloggpaus i en vecka, och se om jag kan få några nya ideer , eller något. Jag orkar bara inte blogga nu


Fredag

Fredag idag och skola somvanligt före . Men det orkar jag inte berätta ngt om .
Men sen efter skolan for jag Lisa linnet och issa på stan och handlade chips och dricka tills klippan ikv.
Sen när de for gick jag runt på stan tills jag träffade mamma och pappa och vera, för vi skulle äta på stan. Sen så tog jag bussen hem och nu sitter jag här.
Ikväll är det övernattningen på klippan, det blir säkert skoj. Jag ska vara uppe hela natten. Och jag och elsa har bestämt att vi ska sjunga när vi druckit så mycke kaffe så vi är lite konstiga. Det blir nog en slumpmässigt val av sång.
Hittade en cd med lite bilder från typ ett år sen frm till nu , så här kommer ett blandat urval.( ganska tråkiga bilder vissa.)









Hedå :)!

/S


Hejhej

..våren! Oyes, idag har jag sett flera vårtecken. En tussilago, en humla som försöker få sig ut genom fönstret och SOLEN.
Å, vad det är skönt att solen har kommit fram! Idag när jag Lisa och linnet gick hem var det hur avrmt som hälst  , även när man tog av sig jackan höll man på att svettas ihjäl.

Skolan på onsdagar är nog den värsta skoldagen. Vi har så många lektioner , men knappt nåra raster. Men sista lektionen så hade vi tyska prov , och man fick gå när man vart klar , så då fick jag , lisa och linnet sluta en halvtimma tidigare.
Provet gick sådär. Det knäppa var att ann-gerd hade med saker som vi inte ens hade fått veta att vi skulle träna på. Men det var bara en uppgift , och resten av provet gick bra......tror ja.....

Just nu så sitter jag och dricker saft , har nog snart druckit en liter. Men sen ikväll blire klippan , jag står i kiosken ikv. Men jag tror att det var killerball ikväll, men halvuselt minne som jag har så vet jag inte säkert.





/S

tjena

Idag var det skoa igen. För första gången efter påsklovet. Det kändes lite jobbigt , men som tur var så slutade vi efter Lunchen. Men jag, Lisa och linnet åt hemma hos lisa. Nudlar. Biff nudlar för att vara exakt.
Sedan spelade vi wii hemma hos lisa. Hennes lillebror Casper hade fått det igår när han fyllde 6 år. Grattis grattis.

När jag kom hem så åt jag och duschade . Sedan stack jag iväg till klippan. Det var kul. Rebban var där och skulle visa sin film som hon , Jossan , Elin har gjort. Den är super. KLICKA HÄR FÖR ATT SE DEN.

Imorgon är det tisdag , vilket betyder att stiga upp extra tidigt . Men aja , sånt är livet.


/S


Klippaan

Kom nyss hem från klippan. Det sög ,fast va ändå kul på samma gång. Hehe. Det sög för att typ filmen inte funkade och då när jag och Lisa ville köra Wii så gick det ju inte...
Men det var kul för att då körde jag och lisa sumobrottning istället :)

Nu sitter jag och äter en god hemmagjordglass som mamma gjort. Den är jättegod , med hallonsmak:)
Snart ska jag typ gå coh se på tv. Jag vet inte, men det känns som att det var någon bra film :P

Alla verkar ha kommit in i en depp period nu. So have I..

- jag vet inte , men det kanske har någonting med våren att göra eller att det är skola imorgon.


/S


Dålig kvalla, men den är iaf god :P

Borrmaskin

Goddagens!
Idag har jag skruvat ihopen badrummsmöbel. För att vara mer exakt så har jag skruvat ihop en sådan här:
LILLÅNGEN Spegelskåp 1 dörr/ 2 avsluthyllor
Lillången IKEA 785,00 SEK( ifall du skulle få för dig att du vill ha den )

Ändå bra ifall du frågar mig. Fast nu har jag otroooliiigt ont i ryggen av att ha suttit och böjt mig hela dagen. Och min borrmaskin var inte till någon hjälp , för den förstod jag mig inte på...
Fast den är iallafall fin min borrmaskin . Och jag önskar jag kunde säga att den varit en stor hjälp i livet för mig. Men nä, men den är iaf fin :)


Min borrmaskin som jag fick av mina farbröder för två jular sen. En mycket speciell present. Men den har kommit till användning lite nu och då.

Ja, om du inta hade förstått  det så håller vi på att göra om vårat badrum.

Ikvälll så ska jag troligtvis till klippan. Jag känner mig inte så pepp på det just nu. Men jag är inte heller peppade på att vara hemma. Jag är inte peppad på något, inte ett gått tecken, tror jag?!

Men nus ka jag typ äta. Potatisgratäng och ngt kött. Blir säkert toppen ! :D

ha en trevlig kväll :)

/S

Ja, och ja justja. Jag skulle gärna vilja ha en ny header , så om ngn skulle vilja hjälpa mig att göra en så skulle det uppskattas :) För jag fattar inget, med allt det där, koder och vad det nu är..

Mickan

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering av bloggen. Men  nu ska ni både få text och nytagn kort, vilket var ett tag sen. Men jag tog den andra kameran så nu har jag lite bilder.

Igår var då iallafall mickans "fest".  VI hade super kul . Vi åt massor av chips och godis. Vi såg film och gjorde frisyrer, heh, hårspray. Det gick typ i nte att andas där inne. Hahah .
Vi såg filmern "He´s the girl". Den var typ bra. Jag trodde att den skulle vara jätte lik "She's the man" fast det var den inte. Eller det var typ en blandning av den och "Freaky Friday." Men den var iaf bra!
Den ända dåliga saken var att Jossan och Elin vart tvungna att fara, för de vart typ sjuka.. krya på er



En av rebeckas 7 presenter till Mickan :)




Någon bild på marcus fick jag inte lägga ut. Men han var iaf också där.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Eller jag har lust att se en bra film . Men vi får se ..

/S


,.


Hemma

Hejsan hoppsan.!

Nu är jag hemma efter en lång tid i fjällen. Där har vi solat , ätit, åktslalom, slappat, spelatkort och ja, allt möjligt.
Det var bara tråkigt att Linn inte var där. HOn kom inte för än sent opå MÅndag kväll.Sorry för att jag inte bloggade igår, jag var bara så sjukt opeppad , av någon anledning.

Jaja,  så . Idag har jag varit med Rebecka, vi hade skoj som vanligt. Sen for jag på spirometri, som jag lärt mig att det så fint heter. Iallafal. Jag var där för att kolla min "Lungkapacitet"( som jag också lärt mig att det heter.) Helt enkelt en astmakontroll. Och det gick bra , förutom att jag blev tvungen att ta så sjukt många vetolin så jag vibrerar nu. Det är lite småsvårt att skriva.

Kvällens planer är att fara till klippan. Står i kiosken , men det verkar inte som att det är så många som ska dit. Men ja, det blir säkert skoj iaf.

Jag har hittat en sjukt bra låt, ( men jag fattar inte hur man lägger in video inlägg, så du får länkar )

Listen to your heart - Roxette



Tack och , hej !

/S


Skärtorsdag

Hallå
Glad Påsk alla Mina få men söta Läsare!
Idag var det Torsdag. Men inte vilken torsdag som hälst. Utan skärtorsdag - vilket betyder gratis godis om man klär ut sig, orkar gå lite grann och harlite tålamod.

Och jag och Lisa ville ha godis så efter middagen tog vi på oss sjalar och kjolar och målade kinderna röda och knackadepå endast två kvarter ( ! ) och fick en MASSA GODIS. Hur värt är inte det ?
Fast man känner sig lite som en tiggare , särskilt nu när vi är så stora. Alla som öppnade skrattade(snällt).
Första kvarteret hade vi med oss vera, det kändes bra när hon var med, för då hade vi som en ursäkt. Vi varenda dörr så kollade de på Vera och sa" Vad söta ni var, vill du ha godis". Så hon fick alltid mest , men vi delade så det vart lika , hahah.

Tyverr så hann ( eller så glömde jag med flit) att ta en bild. Men är här iallafall fångsten!


muumma:)

Ha en bra påsk. Och nu kan jag inte blogga mer än förns på tisdag , för imorgon sticker jag till Kittelfjäll!

GLAD PÅSK

/S


Sur , sjuk och supertrött

Som jag sa så skulle jag hinna med att blogga mer idag,. Denna dag har verkligen varit uuurrrtriiiist!
Det är verkligen bortkastade tid att vara sjuk. Ibland när man är frisk kan man tänka att det vore lite härligt att vara sjuk ett par dagar och bara ta det lugnt, men när man väl är sjuk , nä då är det inte alls kul!
Usch , man känner sig helt bortkopplad från värden utanför husets väggar. Visst man kan läsa på andras bloggar om vad de gjort , men det blir jag bara på dåligt humör av när jag är sjuk. För då har alla andra haft en så rolig dag.

Så , nej , jag tänker inte vara sjuk någe mer. Fast det kan man ju såklart inte bestämma. Men jag kan ju låtstas.. eehh. Men jag orkar nog fara på praoen imorrn . Det är ju typ bara några timmar , och det klarar jag av. 
Fast helt frisk kanske jag inte är, men äh , vi får se hur det blir... det är inte så vanligt att jag är sjuk bara en dag, men ja, äh , jag orkar inte skriva mer om att jag är sjuk , vart bara på dåligare humör..

Nej, för nu ska vi börja tänka possetivt. Imorgon SKA jag på prao. Igen. Fast imorgon ska vi vara med på en påskvandring  , blir säkert skojjigt :P Och så är det ju alltid kul att träfaa linnet , och Lisan (=

Sen på lång fredag ska jag till Kittelfjäll. Hoppas ändå att jag är frisk då. Även fast jag inte gillar att vara ute i kylan , så är det bättre än att sitta inne själv . Och i Kittelfjäll blir det säkert bra. Hoppas att jag får ett stooort påskägg :P hah. Och sen så ska mamma ta med godgod mat ; tacopaj,

Mer som händer på påsklovet :

- Mickans "Fest " på fredagen . VAD ÖNSKAR DU DIG MICHAELA :)
- Astma kontroll ,
- Ska va med Lisa och Linnet, om de nu vill det , vilket de inte är så tydliga på att visa
- Jag vill vara med mickan och jossan och rebben ngn dag oxå.
- PÅ stan måst jag oxå, NÅGON SOM VILL FÖLJA MED MIG ?
- ja , sen får vi se... :P

Nyss kom våra saker vi beställt till vårat badrumm hit i en lastbil. Det ska verkligen bli spännande att få se hur det blir :P
Hoppas det blir snyggt . Och hoppas att bubbelbadkaret funkar :)

Ja, nu vet jag inte vad jag mer ska skriva , jag vart faktiskt på bättre humör av att skriva allt detta possetiva. TÄNK POSSETIVT alla !!!

Sorry att jag inte har några bilder, men jag försökte faktiskt tanka in några bilder från mammas och pappas kamera , men det funkade inet ...

ojjj , ojj , undrar om någon orkar läsa allt detta, Det vart ett väldigt långt inlägg, men det tog faktiskt bara 5 min att skriva.
Du var duktig ifall du orkade läsa allt :)

Ska rota fram lite äldre pics





ehhh,,


riktigt gamal .P




Jah , det var någar bilder ,

Ha en bar kväll , typ :P
Nus ka jag sova , för som rubriken löd, så är jag supertrött

/S

sjuk ...

Hejsan .
Idag är jag sjuk , inte alls kul. JAg hatar verkligen att vara sjuk. Spciellt nu när det snart är lov och allt. Och på lovet vill man väl inte vara sjuk.. :(
Men jag hoppas at jag är frisk imorgon , för jag vill ju så hemskt gärna fara på våran prao. Vi hade ju så sjukt ( heh) kul i  Måndags...

Ja, vad ska jag göra idag då ? INGENTING. Eller jo , typ se på tv, sova och sånt.....
Och nu är jag hungrig , men orkar inte fixa något,, äh:P

Och så är jag ju lite små deppad över att teatern är slut .. :( Jag gillar inte att det är så långa pauser mellan avslutningen och början på en ny termin. Det är typ ett halvår. Jag tror jag ska skriva till Blåhästen och protestera , hmm...

Och ikväll så var det ju klippan. Och tanken var ju at jag skulle stå i kiosken . Men så kommer det ju inte astt bli för jag är ju sjuk. I vanliga fall så brukar jossan och maja stå, men båda de två är bortresta. Mickan har träning , marcus kanske kan stå.. men då blir han ju själv....

Men nu ska jag typ gå och prova se den där filmen vi vann igår på filmfestivalen . Skriver troligtvis mer sen , eftersom att jag är sjuk har jag massor av tid över..

Vi hörs!


söt ;P

/S

Dagens Applåd



Dagens Applåd går till:

- Våran filmgrupp som fikc pris! VI VAR BÄST U KNOW!!


/S

Harriet Potter

Hejsan hejsan!

Idag var vi inte på skolan . Nej då , vi var på filmfestival. Massor av andra skolor var också där. Vi skulle typ kolla på filmerna vi gjort( ni minns , filmprojektet ). Det var på Nordanå,
När vi kom dit fick man klubbor och typ saft blandat med LOKA.
Sen så skulle vi in och se våra filmer, Det var inte liiite pinsamt när våran film visades. Fast det var ändå kul :P
Efter vi sett alal filmerna såg vi en kortfilm och sedan så var det prisutdeling! Och våran film vann faktiskt ett av fem priser. Vi vann för "Bästa filmmanus".
Sen så fick vi mat. Och den var fakrtiskt ovanligt god. Kycklingspett m. typ makaroner, ;)

Sen så såg vi en film, som jag inte fattade, Så den var inte så bra. Hade säkert varit bättre ifall jag fattat ( logiskt).

Sen när vi satt på bussen hem var det en klass från Örjansskolan som satt där + lärare. Och då började läraren prata om alla filmer som vunnit pris. Även om våran och sa att den sög. Hon sa även att alla andra skolor hade gjort så oseriösa filmer . ( hon sa även att sin klass hade gjort de bästa filmerna, hennes klass hade inte vunnit något, och då menar jag inte att de filmerna var dåliga, Jag menar bara att hon inte s´ka säga sådär...!)Och då undrar jag vad det är för typ av lärare. ? Nej , fy..........

Äh , nu har jag fått avreagera mig lite ,
Här är iaf det vi vann:



Ikväll är sista teatern :(
Det ska vara fika idag så , ja ska stax sticka till Rebbsen och baka tårta :)

/S


Dagens Applåd



Går till ... hmmm...

Äh , en hel del saker
- Mig för jag vann i Sumobrottning
- lisa jag och Linneet som bakade så goda bullar!
- Johanna som var så snäll när vi praoa
- Alla på tjejsnacket för  att vi hade så sjukt kul
- Mormor, Morfar och Mamma som hunnit så långt med Badrummet
- Och säkert något mer

Ja , jag har iaf haft en sjukt kul dag !!

/S

vaniljbulllar

hej alla söta men få läsare!


Idag var det prao dag. Så jag for till Klippan på morgonen. Vi började med ett fika. Chokladboll och saft.
Sedan satte vi igång och bakade bullar tills ikväll, för det är fikaträffen och man ska som namnet lyder få fika då. Det vart supersmarriga vaniljbullar. Och de var inte små heller!
Efter det åt vi Lucnch och sedan en bulle :)

Sen så gjorde vi en tipsrunda. Som Johanna skulle ha på någon påsksupe´.
Vu slutade iaf kl 13.40 typ. Såd det vart en kort och bra dag.

Imorgon är det skoal. Fast vi ska vara på Nordanå heladagen och se på film.
Och sen så är det sista teatern imorrn :(

Men ja , ha en trevlig dag

/SS


Hejhojhaj..

Hejsan Hejsan.

Idag har jag haft jätteskoj , vart med Lisa heladagen, Vi har ätit mjukglass, badat , ätit , vandrat vart på klippan , spelat spel och massor med annats skoj. :) <3<3

Men jag orkar inte blogga idag, Jag är just nu en mindre glad sanna...
Så , ja...

hejdå

/S


Mjukisbyxdagen

Ja , om det var någon som missat det så säger jag det nu , ( även om det var lite sent). Men jag kan helt inte ha mjukisbyxor i längre än någon timme. För jag får nämligen skavsår på benen, vilket är sjuktkonstigt , eftersom mjukisbyxor är , ja mjuka.... men det vart jeans för min del idag , ifall att det var någon som kände sig intresserad.

På  morgonen idag hade vi No. Och det sög. Sen gick vi till "Stadsbiblioteket". Och det sög ännu mer. Efter det var det lunch. Och den var faktiskt ovanligt god. Bra skolamten, ni börjar laga bra mat nuförtiden :P
Efter Luchen vart det Matte och sen slutade vi. 13.35 . Bra tid,
Sen kom jag hem , och har bara njutit av att det är helg.

Idag har jag också övat på att försöka smika mig mörkhyad. Det är svårare än man tror. Men till sist lyckades jag.Så jafg hoppas att jag lyckas lika bra imorgon......

Just nu sitter jag här och huttar , det är så kallt så kallt. Jag vill att det ska bli varmt. Men det kommer det aldrig att bli,,,,,

 Men nu ska jag typ se på tv eller något. Men ni får ha det så bra och så ses vi imorgon kära läsare. Hejdå ♥

/S


Gamal bild,
Men den ser ändå härlig ut.
Just nu vill jag bara ha , sommarlov , sol och bad

Sanna Hissar , sanna dissar!

töntig rubrik , jag vet. Har inget bättre fö mig så..



1. Våren!
Jag älskar verkligen nu när det är påväg att bli vår. Man behöver inte alla dessa tjockajackor, varmakläder och kylan. Nä nu kan man äntligen njuta övaer att vara ute!

2.Färg!
Ja, jag tycker det  är så tråkigt med de som går runt i sina svart-vit-gråa kläder år efter år. Men nu när det börjar bli vår så tycker iallafall jag att man ska våga vara lite färgglad!

3 Sovmorgon!
Oyes, äntligen helg efter en lång och tröttsam vecka. Och fattar ni hur härligt det ska bli att få sova så länge man vill imorgon?!



1. Det så kallade "Aprilvädret"
Nej usch . det gillar jag inte alls. Idag var det seriöst snöstorm! Inte kul. Jag som hade hoppats på att all snö skulle smälta bort och att de första tussilagorsarna skulle kika fram. Men nejnej, då skulle det komma snö istället...

2. Statiskt hår
 Mitt hår är ALLTID statiskt. Vet du hur störd man bilr på det. Så fort man rör vi året fastnar det vi handen. Lisa sa att det hade något med kylan att göra, så vi får väl hoppas på det....



Äh , jag orkar inge mer, det var så svårt att komma på saker , men ni får nöja er :P ha det bra !



Teeeaaateeer

Hejsan hopppssaan :)

Idag var det ju skola som vanligt som sagt. Det söööög......
Vi redigerade hela morronen. Och jag HATAR att redigera. Men filmen vart bra tillslut, tror jag . ( du får säga vad du vill Linnea)
Efter Lunch så gick vi till Nordanå och såg film. Flyga drake. Den var säkert jättebra, men jag fattade ingenting. Och det var synd. Jag försökte verkligen lista ut allt. Men jag fattade nada.

Efter skolan så gick jag och rebbs lite på stan, och sedan åt vi på Dallas. Kebabtallrik för min del.
Efter det stack vi till Nordanå, där vi skulle öva med teatern. För på Lördag är det ju teaterfestival kl 13.00. Alla ska dit , det är gratis! Men vi ska typ inte spela kl 13.00 , utan typ vid två tre tiden eller något sånt.

Först var det lite kaos där. För vi var tre grupper där. Och två av de trodde att de skulle få öva själva hela kvällen. Men det löste sig tillslut.

Vi övade och övade. Och nu känns det helt lugnt. Alla var super. Men jag vill utbringa en extra applåd till Rebecka som lyckades med sitt gås-läte. Det lät superbra tjejen!
Efter teatern fick alla godis av Matilda , hon hade fått typ 3kg av hemma kväll, hon proar där. Smaskens. Och tacktack.

Efter teatern har jag skrivit en bokrecension och ätit  vindruvor.



De senaste dagarna har många sagt att jag har så vackert hår. Själv skulle jag kunna raka av det ibland....

Men nu så är jag supertrött, skola imorrn igen , fast vi slutar tidigare!:)

Hörs när vi hörs

/SSAANAAA


RSS 2.0