dåligt

Ja, jag vet , dåligt uppdaterat. Men jag bloggar mer här nu


Så , ja , om ni vill vet avad jag har för mig , så är det säkrast att gå in där ( klucka på bilden ).

Imorgon far jag , lisa, linnet och melinda till Umeå och tävlar med våran film "Harriet Potter".Jag hoppas att vi får en dvd med våran film , för då kan jag ju kanske lägga upp den här , eller här.

Nu ikväll så har jag packat, och suttit vid tv:n och käkat godis och chips. Och nu sk jag snart sova , för jag ska upp kl 08.00 imorgon  ! Och jag vill ändå vara någornlunda pigg imorogn. Det ända som sug är att det kommer typ att vara 30 C i umeå och vi ska sitta inne en hel dag..... men annars kommer det säkert att bli jätteskojjigt  !




Nää, nu ska jag nog sova . Så godnatt kära läsare !

/S ♥

jaja

åå, jag är så trött, sur och aarg. Jag vet inte varför.. typ. Elelr jag vet inte.äh, ...

men jag orkar inte skriva samma sak ( typ ) som jag skrev nyss. Så , om du vill läsa det får du ta och klicka dig vidare hit
eller hit. Eller kanske hit .

hehe , det var samma länk , hhihi.. tråk
 Men gör dey klicka

puss

Mina, fina , trasiga gula skor...

Hejsan hejsan!
Sorry för min dåliga upd. Men jaghar varit myckemycke aktivare på en annan blogg som jag bloggar på , som jag har tsm med ngra kompisar. Så , ja jag tycker att du ska börja läsa den med. Designen är really snygg! :P
KLICKA

Idag har jag varit på skolan. Torsdagar är luuugna för vi slutar så tidigt. 13.35, suupeer skönt faktiskt. Sen , efterskolan så for jag , elsa, linnet och lisa tyill kanla. Tanken var att vi skulle träffa jossan och mickan , men det gick sådär ( = vi träffade ingen, typ ) Så då tog jag och linnet bussen hem , medans elsa och lisa fick vandra tbx till skolan för att ha matte. Hahah :)

Så , ja , sen jag kom hem har jag typ solat . Ja , och så har jag hittat ett rabatthäfte. Däribland fanns det lite olika rabbater som kan vara bra att ha när jag ska dill gbg i sommar. Bla, på liseberg ! heh :) åå, jag llääängtar så sjuuukt mke tills vi ska till gbg! Fatta vad skoj vi kommer att ha ! - hur skoj som hälst !!!!!

Det känns skönt att det är fredag imorgon , för sen är det helg och då är man ledig. Och nästa vecka går vi ju bara 2½ dag , och det blir jättebra  ! Haha!

Ja, jag kanske har glömt att berätta. Våran film harriet potter, får vara med i en filmfestival i Umeå. Så jag ,linnet, melinda,lisa, matilda och linnea ska få fara till Umeå, och vi får mat och allt gratis!( jag tror då att linnea r och matilda ska med).

Hmm, har jag ngt mer roligt att berätta.. näe, inte vad jag kommer på nu iaf... hmm. ja , jag kanske skriver mer sen..

KLICKA


- jag saknar mina gula skor... :'(

Kram

Klänning(ar)

Hejsan !
Idag var det tisdag och skola. Jag hatar tisdagar för vi har så mke lektioner....
Efter skolan så hade jag utvecklingssamtal , det gick väl bra. Efter det så for jag in till stan och köpte min fransklänning. :)
Sen har jag väl inte gjort så mke, typ suttit vid datorn , ätit mat osv...

Hmm , jag har börjat fundera på vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen . Jag har nämligen tre stycken här hemma. Här får ni lite bilder på dem , ni kan väl kommentera och hälpa mig att välja...







Hmmmm......
( jag ursäktar ansiktenen)

 Nu ska jag typ fortsätta att göra lite läxor, om jag orkar. Sen ska jag ofc se på semifinalen ikv. Fast egentligen är det ju inge spännande , för sverige går ALLTID vidare,, så men jag vill ju ändå se :P

KLICKA

så , ja , ha en trvlig kväll, !

Kram

/S


ehhee

KLICKA


Fransklänning

Hej , idag var det skoal igen , men det var jätteskönt , för vi hade sovmorgon till 09.10 , så vi kunde ta en senare buss, det var jätteskönt.
Vi hade matte sen och då hann jag och Linnet räkna klart det man skulle ha räknat , så imorgon får vi spela spel på matten . Och sen hade vi idrott, fotboll.
Efter lunchen så for vi in till stan på esteten , för vi skulle filma lite danser och sånt på stan , det var kul :)

Men nu sitter jag här och vääntar på josefin som ska komma hit innan klippan , det blir säkert kul där får vi hoppas :P

Det vart ett kort inlägg, men jag bloggar säkert mer ikv på klippan . BYE


Hår



Asså , ursch , . Jag satt och tittade igenom lite bilder. Och så hittade jag ett antal bilder när jag har korthår. De är tagna för ganska precis 1,5 år sedan, ursch vad fult det var.
Fast på ett sätt är det bra att jag såg den , för nu vet jag att jag INTE ska göra om det.

nejdu, tacka vet jag långthår,  iallafall på mig. Vissa passar jättebra i kort hår, men det gör INTE jag!


hejsan

Hejhej , skoa idag. Det var Linnet som bla stod i cafeteriean. Det var bra - för då fick man kakor.
Annars har jag inte så mke att berätta om skolan - eller jo , vi får sovmorgon på måndag morgon , för engelskan går bort, YES.
När jag kom hem hade mamma kommit hem , och så fick vi goa bullar. Sen så har jag inte gjort så mke, ehh , ingenting alls faktiskt. Vi får se vad som händer ikv. Troligtvis blire att se något på tv , och i värsta fall somnar jag framför tv:n innan kl nio, för jag är sjukt trött.

Oj , det vart ett kort inlägg , slänger  in en bild oxå!



vf går inte bilderna att vrida ??? ,


byebye

//S

HEjsan

Hejhej , Idag var det skola. Men jag orkar inte säga vad vi gjorde för det är så tråkigt.
Fast en dålig sak är att vi ska inte ha Ann-Gerd nästa år i Tyska. Utan våra tyska grupper ska slås ihop och då ska vi allihopa få ha majjken.... ursch , det sug. Vi borde få ha Ann-Gerd istället.

Ikväll är det klippan , det blir säkert skoj .



kort inlägg , men aja, det är iallafall ngt ,,

/S

HEj

, idag var det skola igen , men det gick typ ändå rätt bra. Vi hade bara Musik , no och So på morgonen , och det gick typ ändå rätt fort. Sen på eftermiddagen stod jag och michelle i cafeterian. Jag hade bakat 2 kladdkakor, och hon hade 2 förpkt med kakor och en rulltårta , och vi sålde slut allt. Fast på ett sett had man ju hoppsats att det skulle vara kvar ngt , så man kunde äta sen , men aja.
På SO:n fick vi tillbaka våra arbeten om egypten , ullis hade satt betyg på dem , och jag fick VG, .

Nu ska jag bara äta och typ göra mig iordning , sen så är det bio men d tjejsnacket.   Vi har inte bestämt vilken film vi ska se, men det bestämmer vi typ där, men det blir säkert ngbn bra., hoppas jag

Men nu msåte jag plugga No, och sen typ måste jag laga middag år mig själv , vi får se vad det blir, .. :P



SÅ FULA VI ÄR , VI TRODDE ATT VI VAR MED PÅ BILDEN....




HEJDÅ

/S


Jag är Elak !

Michaela säger att det är sexkväll här på klippan . Du får tolka  det hur du vill .

Vi sitter nu här, jag mich och jos. Sexorna ville stänga dörren ,så nu sitter vi här. Men det funkar.
Om meningen var att vi inte skulle höra när de sjöng sångleken , så misslyckades det, totalt ;P Vi hör allt hehe.

Men  iallafall. Jag är sjuuuukt opepp på skola imorgon.  Men sen på kvällen blir det kul för då ska tjejsnacksgruppen på bio,jag vet inte vad vi ska se , men det blir säkert något bra. Jag mich, och jos funderar på att kanske cykla, men vi får se hur det blir.

Nu ska jag försöka att hitta någon bild, heheh...





/S

staan

tjosan idag var jag på stan med jossan och mickan . Vi hade kul , och j a, lite smått pinsamt...
Men jag handlade inget , jo , vi åt pommes på frasses.

Sen när jag kom hem åt vi, och sen så har jag bakat 2 kladdkakor , till skolan imorgon , för jag och Michelle säljer fika imorgon igen.

Inga bilder hinner jah heller ladda in , inte just nu iaf , för jag måste diska bort disken , ... Men kanske senare , eller imorgon , eller någon annan gång blir det nog. Men vi får se..

Igår när jag och några kompisar skulle Msn lana, det gick inte så bra för mig , jag somnade vi datorn kl , 23.30 , ungefär, tror jag.

Men nu ska jag dra

/S

Tillbaka

Såja, nu har jag haft mig en rätt så rejäl blogg paus, en vecka , typ eller om några timmar.. äh..

Så , vad har hänt denna vecka, få se nu , i måndags slutade jag . I måndags var det klippan  - det var inte tjejsnack på klippan minns jag , men något mer minns jag inte.
I tisdags, äh, jag och rebban var på friskis och svettis. Och , ja justja , på skolan stod jag och Michelle i cafeterian.
Onsdags, var det inte klippan , åå, så var det inget mer.
Torsdags, vi hade Svenska prov, och så var det Valborgs, jag var med Jossan , Mickan , LIsa , linnea, marcus, elsa och melinda, super kul!
Fredag,Jag sov över hos Lisa från torsdagen , men sen minns jag inget...
Lördags, jag var på stan och handlade en massa saker, bilder kanske kommer sen :P
Idag ; Jag har varit med linnet hela dagen , skoj som vanligt :P Sen på kvällen var det klippan , as usual . Det var skoj , mke prat i soffan :P

hmm, imorgon , blir det stan med Jossan och mickan , hheheheheheheee...... :P
Sedan blire klippan med oxå jossan och mickan.
Tänkte säga att ni skulle komma dit ,, men det går inte , för det är 6:ornas kväll...

Jag , har tänkt,och nu ska jag blogga, minst en gång per dag - ja så får det bli. Jag ska även försöka att ta lite bilder. Fast det är inte så trovärdigt att det blir så, men ja...

Just nu har jag mickan , marcus jossan , och jag vet inte om det var ngn fler , bestämt oss för att msn lana, hela natten , vi får se hur det går. Men det blir säkert ngt fler inlägg ikv, så håll utkik :P



/S

RSS 2.0