FAME- filmen

Hehje
Ingen har väl missat att det ska komma en ny Fame film ?
Okej , det kanske det är någon som har ..


Där är iallafall  trailern. Visst verkar den bar ?!. Den verkar som ny , fast den liknar ändå det gamla. Asså dem har lixoom inte ändrat allt. Fast det är nya personer det handlar om , ja jag vet inte om ni fattar , men den verkar iaf bra :=

Det ända som är tråkigt är att den har prmiär på frdag den 9 onde oktober. och då kan jag inte se den. Men jag får boka den 10onde då.

Hoppas att den är lika bra som den förrra. Och hoppas att de gör en serie sen. Ja , det hoppas jag.

Nej nu vart jag sugen på att se fame. Så då gör jag det.. hmm ,,, det blir nog filmen

puss
/S

LUGG

Jag kom på att jag aldrig visade en bild på mig från när jag klippte lugg ( om det är någpn som minns det , i somras typ i slutet av juni klippte jag ) Här har ni iallafall en bild

Okej detta var inte en sån bra bild, men det bästa jag hade iallafall.
På ett sätt saknar jag att ha lugg, men på två sätt inte
1 , för den var så svår att sätta upp om jag fick för mig att inte ha lugg en dag
2, för att jag ALDRIG fick luggen att ligga rätt...


TORSDAG

hejhej ,
Idag har jag varit på skolan. Vi hade matte, idrott, slöjd, lunch och engelska. Sen slutade vi . Vi skulle egentligen ha so efter engelska men ullis var sjuk så vi slippte den.

Efter skolan for jag och lutte på stan och kollade lite. Jag köpte en tröja, men nu när jag tänker efter så var den rätt ful ,s å jag tror att jag ska lämna tillbaka den. Hha

Nu snart ska jag och li på friskis och svettis. Det blir kul . Sen när jag kommer hem så kommer jag nog att somna bums, för jag är ganska trött .. hah

Och tillslut så vill  jag önska rebecka en trevlig resa för hon far ju till greece imorgon.! :)



kraam

/S

Prinsessa



14

JA , jag har ju fyllt fjorton . Här e lite bilder :)






BILDER










fr v: Jos, Elsa, Marcus, JAG, Mich¨
foto: Melinda


HOME

Nu , är jag hemma från klippan . det var kul där och vi tog kort till klippanbloggen (www.fgklippan.blogg.se ) . Vi börjar blogga där på riktigt imorgon . Så det är bara att klicka på länken serru.

Men nu ska jag se film sen så ska jag sova och så ska jag upp imrgon kl . 06 . 30 och fara till skolan.

Gadnatt

/ SWE


Från nrä jag var med i en midsommarnattsdröm. Ha , jag saknar mina byxor en aning.



1 ½ dag

Hejsan
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Sorry för det. Under den tiden jag inte har bloggat så har det väl egentligen inte hänt såmke jag kan komma på förutom att den efterlängtade teatern började :D:D:D:D::D:D:D Som jag har längtat. Det var väldigt kul att träffa alla och det känns väldigt kul att komma igång igen.

Annars i veckan har det väl inte hänt så mke. jag har varit på klippan två ggr, stan typ alla dagar och friskis och svettis två ggr denna vecka. Igår var jagh på stan med rebbs och jag köpte en ny svart hög kjol, för min gamla började bli ganska ( väldigt ) sliten och hade typ tappat formen.

Idag började jag dagen med ett bad i bubbelbadkaret. Och sen så har jag inte gjort mke alls.
Ikväll blire klippan , ska ta kort till klippan bloggen , vi ska sätta på oss massa kul kläder samt fixa håret och sånt . Kul , kul.

Och nu , är det i princip bara en och en halv dag kvar tills jag fyller 14 år. på tisdag. Den 15 september lämnar jag mitt liv som 13 åring föralltid. Och hur känns det? Ja, det känns bra.

Här får ni lite bilder från min förrförra födelsedag och kalas typ ( alltså när jag fyllde 12 år ). Hittade inga från min förra:




KORT HÅr. Tur så växer mitt hår fort. Efter tre månader såg det ut såhär








/SWE




HEJ

Tjenna
IDag har det varit skola. Steg upp kl 07.00 och for dit. Det har typ ändå varit en lugn dag.
NO, 1 timme hål. Svenska, lunch, rast, mentortid, 2 timmarhål och språk.
På hålen for jag och lisa till coop och köpte fika och sen till skolan och spelade kort.

Nu ikväll så har jag varit på klippan. Det var kul somvanligt. Det var två möten ikväll. Först ett möte om pan, för vi ska typ va med och anorda det den här månaden. Och sen så var det ett möte om klippanbloggen.

MEn nu ksa jag gå och se film, ses

HHA, två år sen kola så kort hår jag hadde


KOLLA

www.fgklippan.blogg.se


Tider

Tjena
Idag har det inte hänt så mke höll jag på att skriva men det har det ju visst det. Så här har den sett ut.

10.00 Steg upp
10.01. Åt frukost. Scones som mamma eller pappa eller båda två bakat.
10.30. Såg på film , eller SKärgårdsdoktorn. Det är typ bra :P hhehe
12.30. Åt lunch. Soppa
13.00 Satt vid datorn
14.00 Bakade en kaka.
15.00 åt kakan
15.30 For till Jossan
15.40 Började fota med jossan och marcus på en typ äng
16.20. Vi for till ett annat ställe och tog kort. Typ stockar eller nåt.
17.15 Vi cyklade till tuvagården
17.22 Vi var framme vid tuvagården och började fota
17.57 Cyklade hemmåt
18.07. Var hemma
18.17 Åt middag
19.03 For till klippan
19.33. Bakade kladdkaka
20.30 Åt kladdkakan.
21.00 började spela spel
21.36 For hemmåt

( OBS CIRKA TIDER )

Nu ska jag se film . Ha det bra alla

 


Borta med vinden

Hejsan
Idag har jag städat. det var inte alls kul. Och så har jag cyklat in till stan med linnet . Vi skulle ju cykla in till stan så vi kunde ställa våra cyklar där, så vi inte behöver ta den tidiga bussen till skolan. Så det blir skönt att vi slipper det:P
När vi väl var på stan passade vi på att köpa lite ostkrokar , chips och godis. För vi skulle ju se min favvo film - Borta med vinden ( eller Gone with the wind om man så vill ). Det är verkligen hur bra som hälst. Och väldigt lång. 224min , jag får det till nästan 4 timmar. Så ja, den är rätt lång men väldigt bra.

Så nu har vi iallafall sätt den. Och ja , den är lika bra varje  gång. Och jag blir så lessen varje gång för Scarlett är så självisk och Rhett är så snäll.... Fast denna gång grät jag faktiskt inte till den.



Ändå ganska cool att den har vunnit 10 oscar.



KOLLA



byebye

/SWE

2 dåliga saker

.. eller fler har hänt idag. Men tre saker är dåliga ,,,

1. Vi fick värdens sämsta schema. Och det kan ju inte jag göra så mke åt förutom att klaga förstås, om det nu hjälper. Men vi börjar iallfall 08.20 VARJE morgon ( eller ett halvår börjar vi 10.15 på måndagar, men det är bara ett halvår) Och våran tidigaste dag är 15.05. Vi slutar 15.05 två ggr i veckan. Annars slutar vi 15.20. Fy vad jobbigt det blir. Först blev jag rädd att vi skulle behöva ta 7.25 bussen varje dag. Men sen kom jag och linnet på att om vi ställer in cyklar i stan så kommer vi att hinna till skolan om vi tar 7.55 bussen. För då är man där mellen 10 och 15 över och då hinner man. Tur. Så vi cyklar in med cyklarna på lördag ;)

2. Jag skulle ju på stan idag. och så skulle jag bara kolla hur mke pengar jag hade på kontot. Och då när jag stod där och skulle kolla det vid bankomatenn så glömde jag självklart bort koden. och det fula är att min kod går inte att glömma bort. Eller jag visste ju vilka siffror det är fast jag glömde vilken ordning ... Så när jag prövat tre gånger så stod det " Ta minneslapp. Kortet behålls. " Ånej. 

Fast det har såklart inte bara hänt dåliga saker idag. Pappa har fått fast jobb nu på Kaplanskolan så då for vi och firade det genom att äta på en returang inne i stan och sen köpte vi en tårta och for till Farmor och Farfar åt den. MUMMS

Annars idag så har vi haft HK och Svenksa. BARA, och så lunch såklart, och raster. På HK:n for vi och plockade blåbär och gjorde blåbärspaj av dem. och på svenskan läste vi , hade rast och gick på promenad.

 

hehe

 

krams

 

/SWE



 


2/9 - eller visst är det de ?

Hejhej
Idag var det skola som vanligt. Vi hade bara SO/ENGELSKA ,, jag vet inte vad det ska räknas som för det är typ som SO fast på engelska,,, typ en blandning eller nåt. Men vi skulle iafall jobba med ett land två och två eller tre och tre och jag var med linnea . Vi tog Canada . Det jobbiga är att man måste läsa - och skriva engelska.. men jaja. Vi satsar på VG på Canada grejjset när vi har redovisat.. hahah vi får se hur det går ;)

Vi slutatade iaf kl 12.00 och då for jag linnet, elsa och melinda in till stan. Jag skulle leta efter saker som jag önskar mig eftersom att jag snart fyller år ( 13 dagar, den 15 september ). Men jag hittade inget , eller rättare sagt så kollade jag inte så mke,,, så jag får väl ta mig en sväng på stan imrgon också. heh
Vi har iallafall hittat ett Toppen tuggummi som finns att köpa på candies inne på ck för en krona


( bild tagen från google )
Sockerfria tuggummin som går bara bra att blåsa bubblor med. Typ , jag tycker att Citron är godast. Elsa och Linnet tycker att de rosa med smak av hallon är godast. Och det som heter " hot cola" är starkt. Fast  inte så starkt tykcer jag , men det tyckte dem. Det gröna är enligt mig inte så gott.

Ikväll blir det klippan . KulKul. Jag minns inte riktigt var det var , men något med en gris... eller nått.




Sången jag går runt och sjunger ganska ofta nu förtiden. Från fame såklart ;) Gud vad jag längtar till säsong 2 kommer. 15 sept..

kram

/S

RSS 2.0