Teatertidingen

hej du !

Idag på skolan hade vi filmprojekt hela dagen. Det var skojj. Och jag har en super grupp ! Vi ska göra en harry potter film och jag tror att den kommer att blir toppen .

Efter skolan så kom rebecka till mig. Vi ringde till lite folk om sommarjobb. Sen så lagade jag och rebecka middag. Heh, jag kommer att få IG i hk , jag lovar. Hehe...

Efter det så for vi till teatern. Och teatern är alltid skojj. Idag så lyckades jag få med mig några som ville fara på teaterläger med mig. JIPPIE.
Det är lite småstressigt just nu på teatern. Fast änåd känns det rätt bra. Jag har börjat gilla våran pjäs nu oxå. Den var lite svår gillad. Men nu tycker jag att den är toppen.

På lördag alla som ser detta. Så MÅSTE ni komma och kolla på teaterfestivalen på Nordanå. Den börjar kl 13.00. Fast vi ska typ inte spela förrän vi 14-15.00 tiden. Fast far och se frän början. Det är alltid kul att se de andras teatrar.

Igår fick jag hem en trvlig sak i brevlådan. Min älskade tidning " teatertidningen" som är fylld med MASSOR av teater snack. I tidningen medföljer också ett helt manus till en pjäs. I detta nummer hette den M ella nr um. Jag har inte läst hela, den var ganska lång, många repliker och så . Men den verkar iaf bra.



Kalla mig teaternörd eller  nåt. Det står jag för. Sån är jag

Ha en trevlig kväll

/S

Trevligt

Idag så vaknade jag upp i Lisas hus . Det var trevligt.
När jag kom hem så ringde rebecka och vi for och badade . Det var oxå  väldigt trevligt.
Sen kom jag hem och gjorde läxor. Det var mindre trevligt. Ja inte alls trevligt.
Efeter det for jag till klippan. Alltid trevligt.
Därvardet spök grejjs. Jag vågade inte.Det var säkjert inte trevligt
NU sitter jag här. Det är sådär trevligt.

Jossan säger att hon är snygg

Ha en trevlig kväll

/S

En kort natt

Hejhej!

Igår hände det mke.
Det första jag gjorde igår var att plocka ur en diskmaskin. Duktigt av mig .Sen så Var jag med Linnet. Vi hade kul som alltid. Efter middagen så kom jossan och så gick jag med henne till klippan. Igår på klippan skulle alla typ få gratis varamamackor. Fast det var typ ingen som ville ha , så det vart inte så stressigt som jag hade trott. Haha.

Efter klippan så var jag med Linnea och Lisa. Och så sov vi hos lisa. Vi hittade på en massa skojj. Hah. Fast jag vart så trött så jag började skratta åt allt. Så jag tror att de tyckte att det var lite jobbigt , men aja. Tillsist sommnade jag iallafall på golvet. Men sen gick vi upp och så somnade jag i en säng .
Ikväll blire samma. Fast jag vet inte ifall vi skulle sova hos Lisa eller hos mig. Men pvi får se hur det blirt. Jag komemr då iallafall inte orka vara vaken lika länge som igår. För idag är jag jättetrött.

En(till) kul sak som hände igår var att jag änmälde mig till det fantastiska teaterläger jag ska på i sommar. Jag har ingen att fara dit med,( egentligen så skulle typ rebecka med , men hon har konfa sak då , så det gick inte ) men jag anmälde mig iallafall. Det kommer ändå säkert att bli sjukt skojj. Fast det skulle vara kul ifall någon ville följa mig. Klicka här för att läsa mer och här om du vill se några råhärliga bilder från förra året:.

Just nu sitter jag och dåsar. Är snuvig för att jag blitt allergisk mot lilsas söta katt. Och trött för att jag varit uppe förlänge. Ikväll är det Robinson. Hoppas vi ska se det hos Lisa. Jag tycker det är bra. Och ikväll ska de ju bestämma lag och allt. Så jag tror att det blir super. Fast linnea tycker inte om Robinson , så ja , vi får se hur det blir:P

Men nu ska jag ta och äta supergod Ben & Jerry´s glass. Och sedan kila över till Lisa ,:)



Ha en super najjs kväll damer och herrar:P

kramisar

/S

LIsa

Vi var lediga idag , ååå så skööönt.
Vaknade och sen så for jag och Lisa till stan. Vi kollade runt lite . Sen åt vi på Frasses.

Efter det så gick jag och köpte mina skor.  Fast jag vet inte ifall jag ska behålla de eller inte . För bara igår när jag gick runt med de lite i huset fick jag ett stort skavsår. Så ja. Men de är ju trots allt sjuktsnygga, så jaa, Vi får se.Här är de iaf :P

Dålig kvalla- men min kamera är fortfarande trasig...

PÅ stan köpte jag iaf oxå ett par solglasögon :




Aja

På kvällen var jag med Lisa. Vi gjorde svenskan - att se en film och typ skriva några rader. Lätt som en plätt !

Ha en bar dag !

/S


 

Våffeldagen

Och jag har såklart inte ätit en ända våffelbit.

Skolan idag. Tråk som vanligt. Men Lisa och linnet är ju alltid skojj. Linnet bytte förövrigt tilll Syslöjd idag. Kuligt!
Jag har kommit på en sak: Lisa är en blandning av mitt och linneas namn. Hehe:P

Efter skolan for vi iaf till skolan . Vi: Jag Lisa och Linnet. Jag och Lisa skulle kolla på skor och Linnet hängde bara med. På stan träffade jag ( vi ) mickan och jossan. Jossan hade sin kamera så hon tog lite bilder. Om hon lägger upp de på sin blogg så kanjag sno ngn och visa :P På stan hittade jag iaf skor som jag vill ha , så jag la av de så ska jag och lisa fara på stan i morgon och troligtvis köpa de och troligtvis äta god mat. Hah :)


Det ända problemet är att jag inte vet om de passar till min klänning ( tanken är att jag ska kunna ha de till den, fats jag ska ju ha de annars oxå )


Vad tycker ni ? KOMMENTERA ( svara ärligt )



Sen när vi skulle hem så tog vi bussen som gick 16.15. Vi kutade mot bussen, men den bara körde iväg. Så vi bestämde oss för att springa bort till bibblan där nästa hållplats låg. Och vet du hur duktiga vi var. Vi hann!!!!

Ikväll blire klippan- du ska dit .

Puss och kram

/S


hej alla

jag orkar inte blogga idag....
:(






Teaterläger i sommar. Jag ska dit , sklrt! :P


/S


                                                                                                                                                                         Ni förändras

Sluta blogga?

jag vet inte , kanske ska jag det , för inläggen bilr bara tråkigare och tråkigare. Jag msåte hitat på något roligare att skriva om än min skoldag. För det funkar inte. Det är jätte trist att skriva om.......

Okejokej. Iallafall. Vi får se hur det blir. Bloggar iaf nu för at josefin - plockepinn tjatat och för att jag har ju faktiskt inte bästämt mig ännu .

Jag ser att dumma jag inte skrivit sen i torsdags (!) så skärping nu !

Jag kan ju bara berätta lite kort om vad skom har hänt här.

I fredags var det skola som vanligt. Sen på kvällen var det pan , och då skulle kioskgruppen på klippan stå i garderoben. Och det sög verkligen....
Men vi fick ju 500kr till göteborgsresan så det var toppen.

Sen igår var jag med rebecka typ hela dagen. Vi hade roligt. Dagen innehöll promenad, fototagning , fika,modevisning tv och skojj.
Såg ni förresten Robinsson igår? Jag tycker att det är kul att det komemr igen . Men en sak som jag tyckte var lite dåligt var ju att de hade ju inte kvar samma singnatur melodi.
Jag såg iallafall Robinsson med Rebecka, och jag har då iaf redan hittat en favvorit. Mika. Men det kommer säkert flera, man har ju lixom inte " lärt känna " alla ännu. Hehe

Sen såg vi lite på det där hypnotisera programmet " jag vet vad du gjorde förra lördagen". Vad tragiskt det är . Det är ju typ bara fejk. Jag tyckte inte äns att det var roligt. Bara den gången han trodde att räkan var aggresiv. Men jag och rebecka satt mest och längtade efter reklamen då vi kunde köra en reklam tävling. Och om ett programm är så dåligt att man längtar efter reklamen, då rä programmet dåligt !

Idag har jag inte gjort mycket. Mest njutigt av vårsolen och fikat. Ikväll blir det som inte var så oväntat: Klippan. Och är kommer den inte häller så oväntade repliken: Kom dit ? hehe.

MIn kamera är fortfarande trasig. Så här kommer en supergamal sommarbild från 4:an eller 5:an.


 
haha, det är kul att se gamla bilder och skratta :)
Vad fult det ser ut, jag är ju typ röd i halva ansiktet och vi i andra halvan :P

Ha en bra söndags kväll!

/S

Stan med Linnea

Hej

skolaa vaaar deeet idaaag igeeeen

det vanliga då :

- svenska första timemn , den SÖG
- Idrott sen. skid-brännboll. Det var kul faktiskt :)
- So, det gick faktiskt fort idag:)
- Lucnch,, pannkaka
- Estet, där fick vi fika!

Torsdagar ÄGER eftersom aattt vi slutar 13.35 :):):)

 Vi har letat och letat efter vars vi ska praoa. Och nu är det nästan säkert att vi ska få praoa på klippan :) Yey:)

Efetr skolan för jag Linnea på stan . Jag handlade :

 Black and white  tights  från gina 98 kr
 strupisar från hm 30kr
 lila långt linne från hm 80 kr

Imorgon är det skola , sedan pan , och då ska jag stå där och ta emot jackor i garderoben , så kom dit så blir det roligare :)

kramar och pussar

/S


en femtiolapp i min hand

Tjena!

Idag var det skola blablablabla... fy vad tråkigt det är att skriva om skolan och vad man gjorde, fför man gör typ samma sak varje dag . Men bara för att ha ngt att skriva om så komemr det iaf .

- Föst var det So , men  vi hade typ inte det. Utan det kom dit en tjej från typ " A non smoking generation". Hon pratade om tobak
- No, vi tittade typ bara på bakterieodlingar.
- Engelska. Då fick vi igen våra prov. Jag fick 77/80 så jag är riktigt nöjd :D
- Lunch: Det var mexikanasoppa. Det smakade bra. Men efter maten fick vi reda på att någon hade hittat en larv i soppan... ursch....
-Slöjd, jag och lisa gjorde klart våra coola mössor. ( bild kommer längre ner )
- Litteratur. Men vi hade typ inte litteratur, utan vi körde typ lekar utomhhus :P
- Tyska, ja...

När vi gick på bussen idag så fick vi se något ovanligt - en kvinnlig busschaufför! det hade jag aldrig sett förr.'

Efter skolan var jag med Lisa, jossan och mickan . Vi pratade om en sak. Sen spelade vi spel och hade kul !:)


Bild tagen från linnea.

Vi i våra SNYGGA mösssor.:P

Ikv är det klippan. Jag står i kiosken ! kom dit och handla ? :P

/S


Teater

Hejhoppsan!

Skola idag som vanligt. Det var småtråkigt som vanligt. Men det funka . Rasterna var skojj :)

Efter skolan  var jag med Lisa och Linnea. Vi spelade kort och så . :)

Sen så var det teater. Och det var roligt som vanligt :)
Nu ska jag vara med Lisa igen :)
Vi ska se andraavenyn och så :)

Kram

/S



!!

Tack för att du finns.

Rubrik ?

hej alla glada, och alla andra !

Måndag, måndag, måndag
Måndag är det idag. Dagen direkt efternhelgen. Och då är det bra att våra måndagar går ganska lätt.
Vi har engelska , mentortid, idrott, lunch,estet, tyska och tillsist bbild.Idag på bilden jobbade vi med lera. Jag ska göra en prinsessa i Lera, vi får se hur det går.... Men en bra sak var att idag på bilden kom Rune och gav oss godis, för att vi varit så duktiga när vi jobbat :)

Nu när jag kom hem började jag kolla på vårjackor. Kanske blird et en sådan här:



Är den roligare i gul kanske ? :P Fast kanske snyggare och mer användbar i olivgrön ? ( kommentera)

På esteten idag så valde vi låtar till musikvideon vi ska göra. Jag ska vara med i "Girls just wanna have fun " videon. Ett problem är att den kan bli lik den riktiga videon. aja... vi får tänka och komma på smarta saker :P

Hade tänkt lägag ut låten ,men jag har glömt hur man gör. Så det blir ingen låt. ajaj. Men om du vet hur man gör så kommentera :P


NU ska jag snart på Klippan. Så ha det bra och kom dit :)

/S

Skrot inlägg egentligen

Nu så ska jag till klippan . Tänkte bara säga lite småsaker först.

Jag har slut pengar på mobilen så jag kan inte svara på sms .
så--

Lisa, om du läser detta så - ja jag komemr förbi dig :P'

Heh

Ikväll på klippan vet jag faktiskt inte vad det är för nåt. Men det spelar inge roll, för jag och Lisa ( Mickan oxå om hon kommer ) ska baka äppelpaj , och ingen får smaka. hah. Så snåla vi är, egentligen....

 Vi har matteprov i veckan, så idag var jag tvungen att plugga. För det är massor vi har prov på. Omkrets, vinklar, area och bråk. Fast det är ganska lätt ändå. Men aja. ´Vi började  jobba med omkrets, vinklar och area inna jullovet tror jag, så det känns som att jag måste repetera massor..  

Ingen bild i detta skrot inlägg. Sorry ...

seeyoulater

/S


en pärlplatts gubbe

Goddag !

Söndagar är bra. Superbra. Man är ledig , och man får sova längen. Men det dåliga är att man vet att det är skola imorgon. Men let´s fokusera på today.
Idag så duschade jag på morgonen. Sedan var det lunch . Men sen så har jag mest bara gjort tyskan läxan till imorgon. Den var faktiskt svår, men nu kan jag den.

Innan jag hade vaknat så hade mamma hunnit baka både kakor och bröd. Så nu luktar det smaskens här . hehe :P

Här vid datorn brukar vera sitta och lägga pärlplattor. Och det kan ta kanske 30-40 min för henne att lägga en. Fatta så mycke tålamod man måste ha. Jag gillade att lägga pärlplattor när jag var mindre, men om jag skulle göra det nu så skulle jag max kunna sitta där och i typ 7,5 min. Pärlorna ramlar , man läggeer fel, hittar inte rätt färg osvosv.



Pojke hjärta flicka. kanstverk ( pärlplattor) gjorda av vera

Ikväll är det klippan , kom dit !?


/S

Saturday

Statestiken stiger 34 unika idag ;P

Hola Belgrrad ( wannabe josefin ? :P)

Idag har det varit en låååååååååååååååååång dag. Fast den har ått jätte fort ändå. Jag har ju hunnit med massor.

Det började med att jag vaknade och då hade mormor och morfar kommmit ( morfar skulle hjälpa till att riva ut vårt badrumm :P)
Då for vi iaf till stan. Mormor köpte två jackor. Den ena var så snygg att jag skulle kunna ha den typ :p hahah :P
Sen åt vi på det där cafet/resturangen på ck. Det var taco buffe och mummsigt .
Vi gick och gick i ngra timmar till. Och sen gick vi och fikade på Waynes. ( jag köpte inget på stan , konstigt nog.... )

Mamam skjussade mig iaf direkt till hosefin. Då bakade vi kladkaka med kokos-. Sedan beställde vi pizza. Kebab och Vesuvio. Och sen åt vi.
Efter det fixade jag josefins hår och hon mitt bara för skojjs skull . Jag lovar det vart super snyggt! Synd bara att vi glömde ta kort. Du ska få tbx dina hårklämmor josefin , jag har de i ansiktet ..



Oo, jag ser ut som ettt troll,. Min ursäkt är att det är kväll... dålig ursäkt förövrigt...



Vi kollade ( som typ resten av den normala svenska befolkningen ) på finalen av melodifestivalen. När vi trodde att Caroline skulel vinna satt vi gråtfärdiga . Och sen när Petra Mede sa: 144 p till......... La Voix. Började vi bara skratta. Haha , ojojoj, vad har hänt med sverige? HAHAHAHAHAH. Det typiska är att bara för att jag säger såhär så kommer hon själv klart att vinna alltihopa. Men jag tycker egentligen inte illa om hennes låt, den är trots allt lite små cool :P

Imorgon har jag bara tråk framför mig, Har lite läxor och grejjs jag måste göra. Men aja.
Klippan imorgon ? :P


ring mig om du vill  vara med mig ,.!!!


Pussar

/S

Äntligen Fredag

Oyes, det är friday.
Men även på Fredagar är det skola.. suck .
För våra fredag förmiddagar suuuger. Det är bara lektioner hela tiden. Och sen på a-passet så trodde alla att man skulle få godis av Rune, men ¨så vart det inte , ofc. Men vi ska typ få det ngn annan dag. Så nu i efterhand kännsd et ju bra att ha kvar det goda.
Och sen efter lunchen var det matte, i en timme. Och det är faktiskt lite jobbigt att räkna tal, för tal i en timma. Och man kan typ inte prata ¨så mke i våran mattegrupp, för alla är så tysta , så alla blir tysta för att alla är tysta ´, osv.

Men vi slutade iallafall kl 14.30. Och det tycker jag är bra , eftersom att det är fredag , att man slutar tidigt menar jag.

Efterskolan for jag hem . Då hade mamma bakat en god kaka som jag åt av. Sen har jag suttit där jag sitter nu. hehe...

Just nu hållrt vi på att riva ut ett av våra badrumm ( det stora). Så nu måsta alal trängas på den pyttelilla toan. I typ en månad. Men sen är badrummet klart. Och mamam har berättat hur golv väggar , skåp, handfat, badkar och sånt ska se ut. Och det kommer att bli toppen tror jag


l kv vet inte , kanske på det där snostorm med lisa , men jag tror inte att det blir av.. så annars vet jag inte..

du kann ju alltid ringa ?!!

Ett inlägg utan bild , tycker jag är såå tråkigt , så jag ska försöka hitta någon. Jag är på mammas dator, vilket betyder att det inte finns några bilder , så jag får väl hitta på något roligt hah :P






de är så vackra :*


Ojoj, det här är en pinsamm sak. I förra inlägget är rubriken Dienstag, vilket betyder tisdag- jag vet att torsdag heter donnerstag på tyska. hha, det där var lite små pinsamt. När jag skulel verka klyftig...

aja, ha en bra fredags kväll

bamsekram

/S

Donnerstag

alla som kan lite tyska fattade

Hejhej, gulliga läsare.
Vill bara börja med att tala om att läsarantalet stiger,stiger ocg stiger. :D

Idag är det torsdag vilket betyder att vi slutade tidigt . Dvs 13.35 :P
Annars idag har vi haft gympa, svenska och so. På so:n så såg vi en jättetråkig film om typ utgrävningar i egympten. Typ att man hade hittat båtar och gravar. Och vi ska fortsätta se den på onsdag , och då ska man typ få se hur man gör en mumie. Usch ,
Efter skolan gick jag en stund på stan ,  jag köpte två bhar.

I  min ensamhet ¨på bussen hem idag kom jag att tänka på en sak. HUr många kvinnliga busschaufförer finns det?. Jag tror inte att jag gått på bussen en ända gång och så har det suttit en tjej där. Så det borde inte finnas så många ... elr ? det ska jag ta reda på.....

Vem har namsdag idag ?
Jo , jag , jag , jag jag jag jag jag
Antal som grattat mig : 1 ( vera ,  mamam , oc h båda de har oxå namsdag)
 Så att du ve tär det nämligen Viktoria dagen idag.
Så jag , kronprinsessan , mamma, vera, vickan, och ngn fler ...? (kommentera
) har namsdag idag.
Grattis till oss

( sorry lite väl mke väsen om namsdagen . , om du skriver när du har namsdag , så kan jag ju skriva om det den dagen oxå ;P :)


 hade inget att göra....

Ikväll ska jag städa typ, och se på tv. trååk. Men jag är så trött, så jag orkar typ inte göra ngt alls,,,,


Toppen , ett lite längre inlägg , det var faktiskt ett tag sen känns det som , haha :P

puss

/S



Helloooo


Idag var det onsdag

Jag for med Lisa till skolan. Vi skulle ju öva med kören hela förmiddagen. Sen kl . 11 .30 var det konsert.
Sen på skolan har det bara varit vanliga lektioner.
E´fter skolan var jag med Lisa , vi hade kul som vanligt.

klippan ikv ? :P

kort inläggidag , sorry ..:(

/S


PITEÅ

Hej på dig
Idag har det varit friluftsdag på skolan . Och då valde jag att fara till Piteå och bada. Det var jätte kul . Det var jag , Isabell,Lisa och lilsas storastyster P . Haha , det var superkul där iallafall :)
Men jag kan somsagt inte ta några bilder , så , nej det vartt inga bilder.
Men du kan få en radom bild....



När jag badade när jag var typ 4-5 år...



Ikväll är det TEATER. yeeesss
Och så sen efter teatern ska jag och Lisa se andraavenyn hos någon av oss. Det är alltid kul :P <3

Ha en fortsatt bra dag

/S

Ingen bild

Idag blire ingen bild - min camera är trasig :(

Tjena
Idag har jag varit med jossan ett tag , vi hade skojj som vanligt. Och sen eftermaten for jag ner till kiosken och köpte glass, som vi sedan åt här hemma.
Nu ska jag fara till klippan, och jag visste just va det var där, men nu tappade jag det...
aja
Imorgon är det skola, suck, tur att måndagar inte är den värsta , fast det är klart , det är ju den längsta dagen oxå....

Detta vart ett minimalt inlägg, sorry 4 that.

ses imorgon gullungar

KOM TILLL KLIPPAN

/S

Saturday

"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig. "


Hallo meine Freunde

Idag kom mamma hem från Sthlm, pappa kommer imorgon,
Hon hade iaf med sig lite saker hem till mig , och mina syskon .


Hjärtat och det som är i mitten av fjärilen är choklad :P


Cool , choklad





Till mig hade hon även köpt lite kläder:
Blå tröja indiska 99,90 kr
Mörkgrå hög-midja-kjol indiska 99,9 kr



Och gråochblå randiga overnee sockar typ 76 kr på indiska elr ngt.
Helmysiga och snygga kläder tycker jag iaf ! :P

Okej

Andra Chansen

Ikväll är det Andrachansen, och jag tycker egentligen om andrachansen, men alltså , inte alal dessa dueller.
Såhär va.
Om jag hejar på BWO och på Lili & Susi, och de möts i duell, så kan ju inte båda gå vidare. Utan bara den ena , men jag tycker ju att båda är bäst.  Av svenska folket får Lili & Susi 10 röster och BWO 11. Alltså vinner ju BWO den duellen.
Sedan får vi reda på att när Caroline Af Ugglas vann mot Rigoandthetopazsoundfeat.redfox.Men Caroline fick 7 röster ( alltså mindre än Lili & Susie ) Rigoandthetopazsoundfeat.redfox fick 4 röster. Men Caroline går ändå vidare, även fast svenska folket tyckte att Lili&Susis låt var bättre ( eftersom att de fick mer röster ).Och sådär fortsätter det , helt sjukt...

( fattar du ingenting , kolla i duellschemat där uppe , det kanske hjälper till. Annars om du inte fattar kan du väl bara rösta och ha kul ikväll, och strunta i det du just läst. Eller alla som läst , oavsett om du fattat eller inte fattat, så tycker jag du ska ha en nice Andrachansen kväll :P )


O , om du läste kommentaren två inlägg under så ska söta Josefin göra en ny design/ header åt mig :P Tack så mke! ^^
Och , bara så att alla vet , hon e bra ! Ta bara en titt in på Mickans eller Marcus bloggar , båda de har hon fixat :P


ha det bra

/S


Randigt

Hola mina vänner!

Synd att ingen vill kommentera mitt senaste inlägg. Jag skulle bli jätte glad ifall någon ville göra en ny design åt min blogg. Det skulle som sagt vara lite roligt att fräsha uppdet.
Så om du har lust att göra en ny design åt mig - KOMMENTERA
.... annars så blir dena brun/beiga ton kvar här forever    and ever,and ever

Jag kan då rakt inte göra det. Ha , det kommer bara att bli lite kludd. Fast det e klart , jag kan ju inte ens sätta in den så att den syns( om du fattar vad jag menar??)



Idag har jag varit på stan och jag köpte en tröja


"The last one - and it was  my size , ofc"

Håret klippte jag bort, ha , det såg för gräsligt ut....




Ring mig så kan vi hitta på ngt , mina vänner :) <3
( imorgon ,på söndag och ikväll - jag har inget att göra.......)



/S

EFTERLYST

Hej alla :)

 Är det någon som vill göra en ny header åt mig. Jag villl gärna fräsha upp det lite här ;)


KOMMENTERA

Utmanad

Utmanad!

Har blivit utmanad av Linnea

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: sand
3. Flicknamn:Sandra
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Skådespelerska
6. Färg: Snorgrönt
7. Klädesplagg: Skor
8. Mat: Spagetti
9. Sak i badrummet: Skåp
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen:Seg...
12. Något man skriker: SPRING INTE SÅ FORT
13. Film:  Säg att du älskar mig
14. Något man dricker: Sockerdricka
15. Band: scissor sisters
16. Djur: svin
17. Gatunamn: storgatan
18. Bil: SAAB 
19. Sång: SOS

Jag utamnar alla som vill




Hejhej

I natt har jag sovit hos rebban. Det var jag , mickan och rebban. Och det var jättekul :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt .  Jag fick just veta en sak som inte var så kul.....

Aja , ha det bra

/S




Heemmaaa

aaa-aaaa

Hola,
NU är jag hemma igen.
I måndags for ja och min familj till Malå, det var roligt. Och ja, jag tog lite kort. Och jag orkar inte berätta allt , så det blir bilder istället.



Vera redo för slalom



hah  , hon har börjat åka..

utsikten




Sen ,så


Igår när jag kome hem så for jag på ett party som var hos Vickan. Vi bakade pizza. Fast det visste jag inte om att det skulle hända så jag hade redan ätit men , jag åt iaff.





Min pizza, suddig, men detn var iaf super





Marcus och jossan äter :)



Och idag så har jag varit i klutmark med jossaan , mickan och rebban. Vi hade superkul och vi åkte hundspann  och slalom och hade suupperkul alltså:)

Ikväll blire klippan och sedan kansek vi ska sova hos nån , vi får se

puss

/S


Okej

Hej snygging!

Idag har jag inte gjort mke kan jag då tala om. Typ bara vat hemma och slappat. Och så gick jag en sväng ner till Kiosken( stavning) och köpte mjölk åt mor min.hah
Ja , och sen satt jag och våfflade Veras hår. hah . Det vart jättefult hon såg ut som ett troll,



hah söt

Sen på kvällen for jag till klippan och det var tacokväll, och dnet var mumsigt. Sen så pratade vi mäst. Och Johanna började prata om det där att kronprinsessan ska gifta sig. Och att brölloppet kommer att kosta kring 25 000 000 kr. Vi kom fram till att vi tyckte att det bar heltsjukt. Asså Kronprinsessan Viktoria sysslar ju mke med att hjälpa barn i andra länder och sånt, och så har hon själv ett bröllopp som kostar 25 000 000 kr, som dessutom vi ( inte jag då,men alla vuxna) betalar i skatt. Tänk så många hon skulle kunna hjälpa för dom pengarna .Så alla tyckte att vi ska skicka ett brev om det till Kungahuset, så vi får se .

Imorgon bär det av till Malå, och åka skidor. Men vet du , jag hade så otur idag på klippan. Jag och jossan ramlade, om nu har jag skitont i hjumsken, jag kan inte lyfta benet en decimeter. Så vi får se hur det går med slalomåkningen imorgon...

Aja, så nu kommer det att gå några dagar innan jag bloggar igen, kanske på torsdag eller på onsdag.
Sorry ..
Eller jag kan ju kanske få tag på internet när jah är borta , men vi får se hur det går... :)


hah, inte så likt , men jag tycker att det är lite små kul

^ Vera



^jag


Aja, nu ska jag strax gå och sova tror jag . Ska tydligen upp kl 6.00 imorgin , så att vi ska hinna. Suck...







När jag inte har så mke att göra tar jag kort på mina fötter, lättroad....?



När jag tänker efter så fattar jag inte hur jag kan ggöra ett så långt inläägg som inte ens är intressant ?
Det är ju bara fyllt med onödiga och oviktiga saker.


kram

RSS 2.0