Harry Potter

Nu har jag sett den ! Den var bra , och jag grät. Ja, demn var helt klart bättre än den förra, helt klart , helt klart. Med mig på bion hade jag jossfin.
Innan bion gick vi ( enligt tradition ) på frasses. Det är någonting konstigt, men så fort vi ska äta sågonstans blir det alltid frasses. Heheh
Annars idag har jag klippt mej , fast det är inte så mke att visa. Och så , ja vad har jag mer gjort.. nä jag minns inte.

Nu vet jag inte vad jag ska berätta för er nge mer, hmm.,. NU ÄR DET SNART DAX ATT FARA TILL GÖTEBORG  !
snartsnart, typ mindre än tre veckor kvar.
Fast man ska å andra sidan inte längta för mke, för när jag kommer hem så är det skola igen..... ett helt år . Ursch vad jobbigt det låter när jag säger det så.. nej ursch

Neop , jag skriver mer en annan gång ,

kramis

Sanna


Höga Kusten

Home sweet home. yes, nu är jag hemma. Det känns HUR SKÖNT SOM HÄLST. Även fast jag haft det toppen , så är det ändå sjukt skönt att vara hemma.
Ja, på höga kusten har jag hunnit med mke, och jag har inte tagit kort på allt pga, batterier och glömd kamera osv. Men på det mästa´, så ni ska få en hel del bilder!
Okej


Ja, vi bodde i detta hus. Nordingrå, Kåsta själva huset hette Kajansbacken. Jag håller med om att det ser rätt risigt ut till utsidan. Min innuti huset, ack så sött det var. Och ja- det fanns massor av konstiga saker. Tex, fula men svin dyra kineskoppar och en bok med Bernadotts samlade predikningar. heheh




Vi åkte sittlift upp på skuleberget. Ojojoj vad högt upp i luften man var. Konstigt nog var jag inte ett dugg rädd.  Utsikten var fantastisk

Sen skulle vi till skulegrottan - en gamal rövargrotta. Och det , var inte en pice of cake det inte. Man kunde typ ramla och slå ihjäl sig. Detta är dock en bild från den lätta biten. Men när det vart svårare har jag ingemn bild från. Jag hade fullt sjå med att se till så att jag INTE ramlade ner.

När man sedan kom till grottan var det ( enligt mig ) en ganska stor besvikelse. Visst det var en grotta ( eller ett hål i ett berg).. och inget mer. Jag hade tägt mig lite mera som björngrottan i ronja rövardotter , men aja.

Moster Helena och min kusin Matilda var och hälsade på  hos hoss i tre dagar, så de följde med upp på Skuleberget.


Jaop , det är skule berget. Kollar man på toppen kan man ana ett litet hus, och det var alltså dit upp vi åkte sittlift- upp och ner.


När helena och Matilda for, kom Fam. Olsson. Här på bild är det prinsessan Vera och Elsa Olsson.

okej....

Vi for till ett stälel som hette Rotsidan, flera km klipphällar. Vackert faktiskt.






haha


heheh, jag är farlig


Eftersom att kuylen inte var den största la vi drickorna i diskbaljan med kallt vatten

Vi tog färjan ut till Ulvön en dag.

Det fanns en gamal kyrka

Och en farlig hund.....






Dagen där på for vi ut till Bönhamn ( det är nu lördag ). Och ja , vad gjorde vi , slappade , läste tidningar  , vissa badade. Men detgjorde inte jag.

Familjen Olsson.
f.v : Albin, Elsa, Leif, Lovisa och hugo


Familjen Westerberg.
Övre raden f.v : (mamma) Vicktoria , ( pappa) Andreas , ( jag ) Sanna, Alfons
Nedre raden f.v : Melker , VEra


Heheh, jag kan ha mina fötter + skor i pappas skor... heheh...




Samma dag for fam. Olsson. Då kom mammas kusin Anna och hennes man Göran och deras son ( min tremening ) Axel.



söta..
Anna,Göran och Axel for på morgonen där på.



Vi for till Ikea två gånger en kommande veckan , och in till sundsvall och shoppade på stan och på birstacity med över 90 butiker. Najjs.



Tusentals av dessa små krabater invarderade våran gräsmattan. Det var hur äckligt som hälst. Var man än gick så kunde man trapa på de små groderna. Ursch. När vi kom hem tillbaka till stugan en dag var det fullt med grodor på trappen , pappa tog sopen och sopade bort de, . Fy , det är nog bland det äckligase jag har sett... fyfy

På fredagen åkte vi til Paradisbadet i Övik. Det var sjukt kul. Roligast var nog ändå den här Röd - Gula ni ser , den hette Magic Eye, och man åkte på antingen stora uppblåsbara ringar eller en stor uppblåsbar åtta. Jag tyckte det var roligare att åka på en ring , för då snurrade man, vilket man inte gjorde på åttan.  En sak som inte var så kul var att i slutet av dagen var det en kille som spydde där uppe, jag såg det inte, men mamma gjorde det och hon sa att det var spya över hela golvet,,,


Påvägen hem stannade vi hos mammas och pappas kompisar Kristina Och Johan , i deras stuga, Då upptäckte vi...

Att vi hade punka på däcket ... ahha , aja men vi lagade det , fikade åt glass och sedan för vi hem.



Såfärja nu har ni fått lite bilder , det kanske kommer fler sen , men jag orkar inte ladda upp fler just nu.  ,

Nu är jag hemma. Och det känns skönt. I veckan har jag inte så mke inbokat , ska på bio med jos  och se Harry Potter och Halvblodsprinsen ( är det ett ord ?), och så ska jag klippa mig. Men i och med att jag gjort rätt mke i sommar så känns det skönt att ha en och en halv vecka då jag är hemma. Men sedan far jag till fjällen och ska vandra och sova i tält. Sen är jag hemma lite till och sen far vi till GÖTEBORG !. åå, vad kul det blir. Peppar , peppar.

Kramar Kramar

/Sanni



lalalal

hejhejhejhejhej

Idag har jag.... nä det ska jag inte befrätta .För dert är roligare för vissa som inte vet,för om den vet fattar den och då blire inte lika kul som om den inte visste vad den inte ska få veta nu. Okej , jag orkar inte berätta. Vi var på stan iallagfaöll.

Aja, efter det så for jag och linnet hem till mig, spelaq mario kart jag vann hela tiden...

Sen ikväll så har jag och linnet och mickan varit här vi har gjort nmassa grejjs och bakat kladdkaka, gott :P

Imorgon fyller min bror 11år. Grattis grattis. Så imorgon ska vi fira honom. Och sen på kvällen så ska jag till rebbs och fira henne- 15år! grattis grattis.

Imorgon så ska ni få bilder, jag lovar. Men nu ska jag sova snart,, kanske


saknar

pussokram

/SANNA



GRATIS GLASS

Man får gratis glass ! Helt gratis , !

Bli medlem  ! Tryck på bilden  !


Regn

Hejhallå
Idag har det regnat, tror jag. Marken är iallafall blöt. Jag har inte varit ut idag , för jag har  feber , men jag känner mig bättre nu , tur för jag gillar verkligen inte att vara sjuk. De sug..
Idag haar jag typ , suttit vid datorn och vid tven , och vid datorn igen osvosv. Men imorgon ska jag vara frisk , hoppas jag !

Jag har inte så mke mer att skriva utan jag vill bara säga GRATTIS till linnea som fyllde 14år idag ! GRATTIS GRATTIS:D



byebye

/S


HEMMA

Efter en hel lång vecka på lappis i husbonliden är jag nu hemma. Och även fast det har varit kul så känns det skönt att vara hemma  !
Okej , nu ska jag försöka förklara vad lappis är , eftersom att de flesta inte vet så kan jag ju ,,, ähm man bor i husvagn och träffar kompisar ähhmm.... typ såhär ser en dag ut :


okej , vi hade sovit i tält den natten , så detta är en bild då vi precis vaknat... vacker.. njee
vi= elsa  emme och paue ( bild förra året) och pia


Sedan efeter det så gick jag och elsa till min husvagn och åt frukost :


efter det .. ja vad hände då.. jag tror att vi gick någonstans... kanske till kiosken och köpte klubbor, sen åt jag lunch. Efter lunchen var det barnmöte i stora tältet


typ riddarna vid det trekantiga bordet, tror jag

Sen efter det tog batteriet slut.. dåligt... och jag ides inte gå till husvagnen och hämta nya, och jag minns inte vad vi gjorde men dey spelar nog ingen roll...
vi gick väl omkring någonstans som vanligt


OBS kolla jag har mjukisbyxor ! wow

okej , vi hoppar ett tidshopp ända till kl 22.00 samma kväll

nattmöte


på scenen kunde det se ut så ...


eller så


efter det så for vi och fikade på nattcafet. Muumms

Det ända dåliga var att jag hade kameran på mig den dag som det hände minst saker... förbättring gäller till nästa år.. Men jag ska kolla med emme om jag får låna lite bidler från hennes blogg... för jag har tyvär ingen bild på henne, för hon var med strotjejerna hela dagen då jag tog kort...

kiosk fanns det där. Det var ju bra så man kunde köpa sitt dagliga socker men det fanns två dåliga saker bara:


Att de bara hade diplomis glass. Och när det är diplomis så finns det bara en glass jag kan äta
- snurren , eller skruven eller vad den nu heter. Det är synd....


Deras duyra priser. PÅ kiosken där kostade en påse chips 24kr. På dollarstore 10kr.. :)




tältet

och jag vill avsluta med att säga förlåt till elsa eftersom att jag flera gånger under veckan ringt fel till dig när jag istället skulle ringa till elsa som var på lappis, ursäkta hoppas att jag inte stört så mke


nu i veckan händer det inte såmke förutom att det är två födelsedagar. Imorogon fyller linnea 14, och på fredag fyller min bror 11. Grattis grattis. Men nästa vecka far vi till övik i två veckor :)

puss och kram allihopa


/SANNA


RSS 2.0